Mörkerkörning



Jobbkaos och tvärstopp i måleriet på grund av ösregn, men efter arbetstidens slut resulterade det (förutom i ett par genomsura lågskor och byxor) i några fantastiskt fina bilder på den dubbla regnbågen jag fick se på vägen hem från Ica. Sanslöst vilka färger som kommer fram när solen bryter igenom molnen på regnstänkta grönområden - även om de är inringade i betong.

Jag har precis varit på middags- och filmbjudning hos min far och på vägen hem hamnade jag bakom en lastbil som svajade lugnt fram på motorvägen. Sen flög det gummislamsor och började komma gnistor från en av fälgarna. Spännande minst sagt. Blev ju tvungen att köra om, signalera med varningsblinkers för att få honom att stanna men han körde på som Evel Knievel, så jag blev tvungen att hitta lämpligt ställe att stanna för att sedan låta honom köra om så jag kunde köra ifatt igen och ta nummerplåten. Har han skadat fårrden (Min saab) så ska han banne mig fixa den.

Nu säng. Gnatt

Dagens låttips på Spotify: The Majority Says – Trouble
_______________________________________________________________

Onsdag




Haiiuruu!

Har egentligen inte så mycket kul att dela mde mig av - att bara skriva om min dag utan roliga anekdoter känns tämligen självcentrerat och det är ju inte vad jag anser att mitt bloggande ska gå ut på.

Därmed får det räcka såhär för idag!

Dagens låttips på Spotify: Lars Winnerbäck – Elegi

_______________________________________________________________

Le tisdag



Tisdag, helt lost i huvudet av någon anledning. Kan vara för att jag drabbats av såna där satans sömnproblem igen. Men varför? Saker och ting har ju börjat lösa sig, snarare än tvärtom.

Mental skrivkramp!

Dagens låttips på Spotify: Steve Earle – Copperhead Road

_______________________________________________________________

Söndagsmys



Vad härligt det är med en riktig myshelg sådär ibland. Umgänge och pyssel är precis vad min själ behöver när jag konfronteras av saker jag inte vill eller borde tänka på.

I fredags blev det ölhäng hos Abbe, i lördags blev det ett ansiktslyft för bilen, med utvändig tvättning i fyra steg och en snabbare rensning av bagageutrymmet. Fortfarande görnöjd. Sen har jag hängt med felix och varvat öldrickande med djupa diskussioner och mystrubadur hos mig.

Sinnesfrid.

Dagens låttips på Spotify: Sean Paul – She Doesn't Mind
_______________________________________________________________

Je m'appelle Sorbon





Gokväll!

Idag har varit årets tveklöst bästa nationaldag. Började dagen med att köpa den fantastiska bilen jag kikade på igårkväll och därefter har det blivit kompismys med kubb och pizza i solen, en nöjestur i bilen på landsväg i glada vänners lag, följt av filmkväll i brutalt ösregn.

Har funderat under dagen på huruvida det vore en bra idé att slänga upp en bild av nyförvärvet på facebook, men tror jag har kommit fram till att det förmodligen är en ganska anti-social grej att göra i slutändan.

Visst kanske folk tycker det är intressant att få en bild på min nya bil i ansiktet när de bläddrar i "tidslinjen", men min teori är att om alla gör på samma sätt och delar med sig av sina inköp, upplevelser och intryck på facebook så kommer det i slutändan resultera i att folk glömmer bort hur man ställer frågor eller för konversationer. Varför ska man fråga hur någon mår. hur någon haft det på jobbet, vem som van eurovision eller hur det gått med renoveringen när man matas med informationen så fort man går in på facebook?

Nej, jag tror att detta "sociala" nätverk kommer få antisociala resultat i det långa loppet och försöker "göra mitt" för främjandet av den sociala värld vi lever idag genom att helt enkelt inte vara social. Fullt förståeligt, eller?

(Kommer förmodligen lägga upp en bild på pärlan här så småningom, om du är jättenyfiken)

Dagens låttips på Spotify: Elton John – Circle Of Life

_______________________________________________________________

Ett steg i taget



Tjululu.

Har spenderat min lediga tid på sistone med att bli frisk - ja, fysiskt i alla fall - så har jag trotsat regnoväder och maratonlöpare och kört segway i innerstan med fet hypotermi som resultat... och så har jag kollat på "ny" bil förstås!

Måste säga att det är lite smått vilseledande när man åker och kollar på en bil som kallas "pärlan" och "säljs med en tår i ögat", så kommer man fram och ser att det är mer eller mindre ett extremt överprisat kaos-vrak. Bucklig baklucka, dåliga däck, sprucken vindruta, defekt airbag, går inte att justera passagerarsätet, sliten klädsel, och så vidare och så vidare. 35.800kr -  jo men visst! man tackar!

Idag har jag byggt en och en halv trappa, städat täckmaterial från balkongen sen stambytet (ja.. det som slutade i mars), försökt greja så jag kan använda min iPhone med jobbnumret och gjort allmännt vettiga grejer mestadels. Feels good man.

Nu är ju frågan vad man ska göra på sin lediga nationaldag. Sjunga nationalsången? Vågar man det? Nu ska jag tvätta!


Dagens låttips på Spotify: Eminem – Shake That
_______________________________________________________________

RSS 2.0