Fredag



Midsommar! Wonderful summerdreamz! Sol! Snus!

Ja, då var det midsommar igen. Som omväxling spenderar jag den inte med släkten på landet, utan istället med några liter liquids i partysällskap och pool-adjacent.

Har kommit på en revolutionerande idé som man skulle kunna använda vid festliga tillfällen där gamarna cirklar runt (där snubbar raggar). Vore det inte suveränt om det fanns post it-lappar med bättre klister som hade förtryckt text som typ *UPPTAGEN*, *TINGAD* eller liknande? Dessa lappar skulle då fästas på lämplig brösthöjd efter avslutad konversation med potentiellt sovsällskap, och antingen ha en avskräckande funktion på andra rovdjur, eller.. nä, bara det. Men ändå - fränt, eller hur?

Dagens låttips på Spotify: John Rzeznik – I'm Still Here
_______________________________________________________________

Måndag



Måndag - Insomnia, Yoghurtlunch, Nikotinrelaps, och annat myspys.

Solterapi är något som fler borde jobba med - tror jag har snittat 5-6 timmar sömn senaste veckorna, och ändå lyckas jag hålla igång oändligt mycket längre än under vinterhalvåret. Känns mysko att kalla det halvår när det känns mer som ett och tre kvarts år. Skitmörker. Solen är helt klart den mest kalorifria energiboostaren

Halvt ofattbart att det bara är två arbetsdagar kvar, sen blir det bilresa till 'Götlaborg' och Metaltown och allt vad det innebär. Ska bli spännande att se hur många kronor som fattas på kontot efter hemkomsten.

Dagens låttips på Spotify: Volbeat – Still Counting
_______________________________________________________________

Söndag



Söndag. Dubbelfest, transportstress, studentmottagning och släktträff - vild helg, minst sagt.

Lyckades med något duktigt idag - bestämde mig för att det var en utmärkt dag att ta hand om tvätten - det gick bra tills jag bestämde mig för att byxorna jag hade på mig var alldeles för tighta för att ha bamse-nyckelknippan i. Det resulterade i att jag lämnade nycklarna på mangeln efter att jag gått in i tvättstugan, gjorde allt som skulle göras och sen - givetvis - lämnade jag nycklarna på mangeln när jag gick därifrån.

Till historien hör att jag, trots den kortvariga frånvaron från lägenheten bestämde mig för att "jo, det är bäst jag låser ifall radiotjänst knackar på". Jag kom alltså inte in till varken nycklarna eller lägenheten.

Extra kul blev det när jag insåg att det är söndag - det är ganska dålig trafik i portarna på söndagar, så jag fick vackert vänta en stund.

Feelsgoodman

Dagens låttips på Spotify: Manowar – Carry On
_______________________________________________________________

Tisdag



"Tjuh alla guzzar"

Kristi köttfärshelgen är slut, sommaren är här och jag har invigt min fantastiska mountainbike i enstaspåret. Herrejävlar vad  med folk det är där, jämfört med typ roslagsleden.

Idag har varit en lång dag - som det lätt blir när man har träningsvärk, men ändå måste stå i den stekande solen och utföra kroppsarbete. Inget snus heller.. Mghrr

KILLIFÖFFÖ!

Dagens låttips på Spotify: Snow Patrol – Chasing Cars
_______________________________________________________________

RSS 2.0