Död åt explorer


explorer

Jahaja - fest ikväll, trots alla odds i och med deffande och diverse. Vad jag inte hade räknad med var att jag skulle ha förståndshandi... nej för låt.. "mindre begåvade" vänner som går till systemet och får beskedet att jägermeistern är slut. Därefter är ju såklart det första alternativet som dyker upp "Vodka". När man tänker vodka så är det väl typ ABSOLUT eller Smirnoff som dyker upp i skallen, men nejnej. Just idag så kändes det mer rimligt att gå i "samma prisklass" och vad finns det för vodka för 129 kr?

EXPLORER VODKA. Drycken som satan uppfann, men förkastade för att den var för vidrig, för hemsk och på alla tänkbara sätt onskefull för att existera på jorden. Någon förstoppad, nyligen misshandlad Anitra Steen tyckte däremot att det var en förträfflig idé att plåga sina medmänniskor, så som hon själv måste ha blivit.. fast några tusen gånger värre. Sprithelvetet duger ju för fan inte ens till att rensa bort klister från en gammal sko. Fy helvete vad besviken jag blir


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

_______________________________________________________________

Knarkspindlar



Det här är en så kallad "must-see"

_______________________________________________________________

Pulka-VM


Förra årets hitspel på aftonbladet har återigen blivit populärt och hamnat på toplistan. Efter många misslyckade omgångar så lyckades jag trots allt vinna en rätt schysst placering.

Utmana mig här
_______________________________________________________________

Humortorsdag



Björn Gustafsson - A.K.A WoW-Jocke

Torsdag. Slavmuseum. O-najs.
Idag har varit en halvskoj dag i den bemärkelsen att förmiddagen var intressant.. gjorde ett program med studsande bollar.. 100% kod.. kewl :D
På resan hem från slavmuseet (etnografiska) så började vi diskutera humor och det här klippet var ständigt återkommande.

Jag har kommit fram till att folk i min omgivning har alla olika sorters humor, men eftersom jag rör mig i en ganska datorcentrerad umgängeskrets så har vi alla ett gemensamt skämt-ämne och det är spelet "WoW" eller World of warcraft som det också heter. Det här är ett klipp som alla med insikt om spelets principer borde se och njuta av.

_______________________________________________________________

Att defenestrera


defenestrera

Att defenestrera  något = att kasta ut något genom ett fönster. Finns det något bättre bevis på att folk som kommer på ord verkar ha en extremt flippad syn på humor? Det enda jag kan beklaga mig över är att det här oslagbara ordet inte används dagligen utan iställets byts ut av ord som tycks ha sitt ursprung i grottorna, nämligen "typ", "bah", "liksom" och så vidare.. Varför kan inte folk piffa upp sina hot och sitt språk lite?

I will defenestrate you, so help me god!
_______________________________________________________________

Polsk Trimmad Fiat


fiatponny
Polen är väl inte ett land som är känt för sin högteknologiska forskning direkt, så jag vet inte om jag kan säga att jag blir överraskad när jag läste att en 58-årig bilist tryckt in en ponny i baksätet för att öka på hästkrafterna lite. Resultatet blev i alla fall det samma som för en trimmad bil i sverige - böter.

Källa: Aftonbladet

_______________________________________________________________

Countdown


Nu är det inte långt kvar. 25 dagar tills jag fyller år och 29 dagar tills jag flyger till alperna. Shit fifan vad najs
_______________________________________________________________

Deffarfrukost


Det enda jobbiga med helgmorgonen när man deffar är att bestämma sig för vad man ska äta på morgonen. Lunch och middag är ganska enkelt, men till frukost vill man ju ha frukostmat. Scenariot imorse var rätt jobbigt eftersom jag tänkte "jag vill ha mackor", men räkosten var slut och bör inte ta smör eller vanlig ost..

Det slutade med en tallrik fil med bananer och nån slags kellogs-pellets. Mums ^^
_______________________________________________________________

Freitag




Fredag, färsk fisk och fistfuck. Nej jag skojade bara. Men fredag är det.. Dagen so far har varit måttligt intressant. Inspelning av nya skolprojektet och jag har haft några (i min mening) intressanta ninja-förslag på filmvinklar, känslor och annat som ska synas i filmen. Jag fick tag på min religionslärare och lyckades persuade'a henne att ge mig ett MVG i slutbetyg *JIPPIE* 

Dessutom lyckades jag hitta studierektorn och haxa till mig ett busskort. Livet känns förbannat bra nu, trots att kylan är ganska påträngande här i mitt fosterland. Jag har för en gångs skull lyckats komma in i deffandet på allvar (lätt att säga efter fem dagar, men ändå!), skolan känns inte som något problem och jag får behålla jobbet.

_______________________________________________________________

Free Fallin'



Nostalgi och glada känslor. Medan jag sitter och hjälper lillebror att bygga ihop sin nya dator så kommer en underbar låt upp ur mitt enorma musikbibliotek. En låt av den underbara artisten Tom Petty. För mig så betyder hans låtar väldigt mycket, inte på grund av texten eller något sånt, utan på grund av känslan jag hade när jag lyssnade på hans album första gången.

Dalarna, sol, frihet och ett bekymmerslöst liv som sjuåring. Vi körde vår gamla volvo och låten Free Fallin' spelades ur högtalarna. Vad jag kommer ihåg från den dagen är att det var mycket sol, god mat och att vi köpte varsin midjeväska. Låter troligen totalgay för alla som inte är jag själv, men jag blir glad av den. Sådeså
_______________________________________________________________

Köttfrukt


Varför har ingen i det moderna samhället tagit tag i varje köttälskares innersta dröm och skapat en köttfrukt? När man sitter på kontoret och har ett urval mellan fisk, kyckling eller tortellini i lunchkylen så blir man lätt sugen på en mumsig köttbit, men tji fick jag.

Efter en klen portion tortellini så tog jag mig ett par mandariner för att försöka dämpa instinkten att bita någon av konsulterna i nacken och där väcktes min tanke på köttfrukten. Alla köttälskande män skulle väl säkerligen köpa en pepparsteksmelon eller en rostbiffsbanan, eller hur? Med dagens teknologi tycker jag inte att det borde vara så himla svårt.

Power to the köttäters! Sätt igång!


Video unrelated

_______________________________________________________________

Trötthetens logik


Kvällens inlägg ska handla om trötthetens logik, eller åtminstone bristen på den.
Jag hatar det faktum att det ofta kommer en stund på kvällen när man känner sig så mysigt stenad att man bara vill lägga ner huvudet och somna, men man gör inte det utan fortsätter istället att se på tv eller något liknande i en halvtimme till, för att klockan då ska ha nått en bättre passande tid.

Grejen med trötthetens bristande logik är att när den halvtimmen har gått så är man helt plötsligt pigg och man behöver ligga vaken i hundra år för att kunna somna ordentligt. Jag hatar det
_______________________________________________________________

Hemma i kylan


thaibeach



Två veckor har gått och det har hänt för mycket för att kunna sammanfattas i ett blogginlägg, så jag förmedlar istället delar av dom varma underbara veckor jag spenderat i thailand i bildformat och drar en liten historia om vad som har hänt igår, inatt och imorse.

Igår - flygplats - två timmar i en van med en tokig thailändsk schaufför. På flygplatsen fick vi betala 1140 baht för några baguetter och ett par breezers. jag höll på att svimma. Nicklas köpte parfym för närmare tusen spänn - värt.
Vi kom tidigt på planet och jag fick fönsterplats även på hemresan *lycklig*. Lyckades läsa ett antal sidor i min 948 sidor långa roman och har nu kommit genom typ halva.

På flygplanet så beställde vi in varsitt manligt "komfort-paket" som innehöll en ögonlapp (för båda ögonen), en nack-kudde och öronproppar. Detta underbara paket kostade 30kr. Jag kunde sova på hemvägen - najs.

Manlig som jag är så hade jag beslutat mig för att göra en rejäl entré i Sverige, så när vi landade var jag iklädd keps, t-shirt, badbyxor, flipfloppisar och en volleyboll, samt glasögon. Vad jag dock inte hade räknat med var att mupparna som kontrollerade gaten skulle vara retarderade och tvinga oss att gå ut för en trappa i minusgrader och sen glassa runt nere på startbanan. -Ovärt.

Sen tog vi taxi hem - 1050 spänn åt helvete
_______________________________________________________________

Världen sedd ur min grannes perspektiv



Thomas Järvheden - Grannlåten

_______________________________________________________________

Hoppsan..


grannen

Fy fan för människor. Hela historien om min granne är väl lika komisk som den är patetisk, men man undrar lite vad kvinnan är kapabel till. Det hela började i somras när jag spelade hög musik på en liten förfest när hon kom över och började gnälla. Därefter har det varit flera skojiga möten när hon har kommit och påstått att hon får "lock för öronen" av min musik och liknande.

Det här måste jag säga är ytterligt komiskt eftersom det dels är ett rum mellan tills vårt hus tar slut och därefter är det ett garage mellan vårt och hennes hus. Lock för öronen.. tjenare

Hursomhelst.. jag tror att jag kanske spelade lite för högt inatt och råkade ha fönstret lite öppet (det var därför det var så jävla kallt i mitt rum) och sen hittade farsan den här när han kom hem.. dvs ungefär samtidigt som jag vaknade.

_______________________________________________________________

Hemmakväll my ass


thailand - phuket

Jaha, planen var ju ursprungligen att stanna hemma och göra absolut ingenting alls, men så blev det ju såklart inte. Linus och david ringde när jag satt och försökte se på film och när dom tjatat i en kvart så gick jag med på att bli upphämtad och se på film hos teh david.

Vi såg på några bra rullar, men det "roligaste" var nog att jag glömde min en och en halvliters colaflaska i frysen.. den blev hård.. att öppna den var inte heller världens lättaste grej, eftersom det sprutade utav bara helvete när det väl var på gång. Halva flaskan tömdes på innehåll och så var dom pengarna kastade i sjön.

Dock deppar jag inte, för SNART ÄR DET THAILAND!!!!
_______________________________________________________________

2009


Coolt, nytt år och grejer. Undrar hur lång tid det kommer ta innan man vänjer sig. Måste säga att året började rätt fint i alla fall, med nyårsfesten inatt. Mycket folk, mycket glädje och ganska stora mängder alkohol. För en gångs skull var jag dock ansvarsfull och såg till att kunna stå upp hela kvällen.

Jag planerar att lägga upp en skoj film från ditresan senare, men just nu är det lite stopp i skallen om man så säger.


bakfull

Seriöst nu, hur genomtänkt är det att köra en sån här omröstning?
Folk som faktiskt är bakfulla lär ju ligga i sängen.. värdelös statistik


_______________________________________________________________

RSS 2.0