Aktivivitet!



Herre jistanes en sån helg det har blitt!
Mysfilmspeltorstenflinck-kväll hos Anna igår, upp tidigt idag, iväg till barkaby för kanonpangande i skogen i några timmar och sen spontan-LAN ute i Åkersberga.

Första gången jag sitter närmre än 2m från min datorskärm på ett drygt halvår. Feels good man.

Snel hest

Dagens låttips på Spotify: September – Kärlekens tunga
_______________________________________________________________

Off earliez



Practical jokes. Gotta love 'em

Fick sluta tidigt idag, för svänggänget skulle flytspackla, så jag spenderar tiden med att titta på gifbilder online. Oerhört konstruktivt.

Nu är frågan om jag ska ta en sväng in till stan och gnälla på webhallen. Det känns som att man har rätt att vara gnällig när datorn drar en seppuku vid varenda uppstart. Det trådlösa tangentbordshelvetet har bestämt sig för att jag, varje gång jag startar datorn, inte vill ha tangentbordet igång, så det stänger av sig själv. Startar jag om mottagaren så tycker det att Ctrl och Shift ska vara intryckta på default, så man kan inte göra någonting vettigt utan att starta om en gång till. Fantastiskt. Aldrig mera Ace.

Puss.

Dagens låttips på Spotify: Eminem – My Dad's Gone Crazy

_______________________________________________________________

Brainsneeze



Så var man 21. WIHO!

Det är kul när man vaknar på morgonen och tror man ska snyta sig, men istället blåser man ut vad som ser ut som frontalloben och samtliga barndomsminnen.

Börjar bli lite småless på att vara förkyld nu, så jag ska se till att medicinera skiten ur mig själv ikväll på Silja Galaxy med partygänget.

Annat som man inte får glömma att skriva är ju att jag var på släktträff igår med farmor och faster med familj. Perfekt sån där två flugor på smällen-situation, när man både slipper laga mat och dessutom får hänga med en massa sköningar sådär på fredagskvällen.

Til we meet again.

Dagens låttips på Spotify: Jay Smith – Like A Prayer
_______________________________________________________________

Poshalsta



Undanröjt och fixat för fest. Inte för att jag ska ha fest, men ändå - blir lättare att förbereda inför en eventuell framtida fest om inte annat.

Varför finns det fler roliga grejer att köpa när man inte har pengar? När det är tjockt med tusenlappar på kontot, då är det inte så mycket grejer som lockar, utan jag går snarare och tänker att "Sparar jag ihop 350kr till så kan jag köpa Flen" eller liknande, men nu är det snustorrt (vilket är ett skitpuckat uttryck, för snus är inte torrt) på kontot och då är helt plötsligt allt från självlysande tehattar till jonglerande marsvin det mest intressanta i världen.

Man kanske skulle köpa sig en undulat? Blir definitivt av om jag får en med biceps som på bilden.

Snart kommer far, gotta go.

Dagens låttips på Spotify: JayMay – Never Be Daunted
_______________________________________________________________

Mysbakis


 

YOU DO THE CREEP!


_______________________________________________________________

Memmreriez



Det är kul när man har en vanlig dag och BAM så smäller det. En mening för att inälvorna ska knytas. En bokstav för att fucka upp min puls. Dö i en brand, jävla minnen och associationer.

Idag har varit svinkall, eftersom jag inte blev förvarnad om att vi skulle jobba utomhus - i snöstorm. Perfekt att inte ha underställ eller jacka då.

Nu är det snart dags att sladda in till stan och köpa vapengas. Skjuta sönder alla problem <3

Dagens låttips på Spotify: Korn – Freak On A Leash (Live) (Feat. Amy Lee)

_______________________________________________________________

Kretsjnofv



Oj vad tiden går.

Hoppas du klarat dig utan mitt fantastiska skrivande den gångna veckan. Det har i alla fall jag gjort. Jag undrar lite vad det finns för samband mellan fullspäckade dagar och ett konto som töms i rasande tempo - för jag har haft ganska fullt upp hela veckan.

Kul saker som har hänt: Pickastolen har dykt upp på posten, årets första airsoftspel i 1m skare-snö, fått skruvdragare - även om det troligen är en hitachi-japan-grej, finat till lägenheten och bio med morsan.

Nu måste jag gå, tjingeling

_______________________________________________________________

RSS 2.0