Judges Cape






Denna soliga dag skiljde sig från mängden, det blev en givande skogspromenad på Domarudden, fritt översatt till Judges Cape.

Känner lite att jag förbrukat min kreativitet för dagen, så det blir ett kort inlägg idag. Tycker du att någon av bilderna är fantastiskt fin så är det bara att slänga upp en kommentar så kan du få den som bakgrundsbild till exempel.

Hejdå hunden. Gläfs gläfs.
_______________________________________________________________

Sonne



Wooopido!

Idag är det strålande sol, blå himmel och 6 plusgrader. Det är inte förrän den grå höst/vinterdepressiva molnhimmeln försvinner som man förstår hur stor inverkan solen har på humöret. Nästan så jag vill plocka en stol från förrådet och bara gå och sätta mig nere på gården. Fast så blir det nog inte..

That is all. Puss

Dagens låt på Spotify: David Bowie, Queen – Under Pressure
_______________________________________________________________

Monsters Inc.



Det är kul när man vaknar 04:40 av att man precis blivit överfallen av en förruttnad rödögd varelse med svart hår. Taskig timing tycker jag - hade varit ett perfekt knep att få mig ur sängen om det varit runt 6 istället.

I övrigt har idag varit en bra dag. Har fått jobba på tak och känna mig som en bergsklättrare med en sån där ball säkerhets-sele som alla har när dom dör i bergsklättrarfilmer. Känns tryggt.

Nu ska jag försöka stressa i mig lite middag så jag hinner träna innan bio med mor. Puss!

Dagens låt på Spotify: Skunk Anansie – Because Of You
_______________________________________________________________

Skit-UPS och Polacker



Ojojoj, where do I begin..

Igår var det fest med bowling, mycket öl och sen tegel. Det var kul! Avrundade natten med att drömma om fuskbyggen där några som jag starkt misstänker var polacker hade fuskbyggt som satan hemma hos min mamma. Drömde du nåt liknande?

Nu ska jag berätta om hur fantastiskt jävla jätteskitdåliga UPS är.
Jag fick nämligen efter fyra misslyckade rundor från deras lager i Stockholm mitt paket. Rundorna misslyckades för att chauffören vägrade följa enkla instruktioner.

Det roliga är dock att jag har fått en faktura från UPS - den dök upp den 10e januari eller så. På fakturahelvetet så står det "Fakturadatum: 29 december", samt texten "Fakturan ska betalas inom 10 dagar"

Okej tänker jag, bäst att betala fakturan som för övrigt är upplagd som om den skapats av en treåring. Dels finns det två olika slutsummor, dels finns det inget OCR-nummer och så finns det två olika bankgironummer.

Någonstans där blev jag lite less på skiten och bestämde mig för att ringa och skälla skiten ur UPS kundservice - men tror ni dom har den öppen? Näe. Nästan så man vill ringa aftonbladet om det här. Jävla helvetes luderföretag.

Dagens låt på Spotify: Phil Harris – The Bare Necessities
_______________________________________________________________

My reality



Varför har han hamrat på pennan? Tänker ni. Det har jag inte. Den här pennan har  legat i min ficka under en period på jobbet - och så undrar folk varför man känner sig lite sliten ibland. Pennan behöver inte ens göra någonting och den är mörbultad.

Idag har varit en bra dag på det hela taget.. bortsett från att geniet som bodde här innan mig tyckte att en trådlös dimmer till taklampan var en fantastisk idé. Dimmern går på batteri - det tog slut imorse, så lampjäveln gick inte att släcka.

Man kan säga att det är lite småfrustrerande att halv sju på morgonen hantera elektronik som inte funkar. Det slutade med att jag slet ut säkringen ur proppskåpet - man kan ju inte ha tänt hela dagen liksom.

Dagens låt på Spotify: Angels & Airwaves – Start The Machine
_______________________________________________________________

Marijuanaspindeln


 

Kom igårkväll att tänka på det här klippet som är några år gammalt, men fortfarande är extremt roligt.

 

Anyways, idag har varit en rätt bra dag - har helt på egen hand gipsat chefens kök. Väl i bilen på väg hem så råkade jag ut för två människor som tycktes fått körkortet i flingpaketet. En arab som tyckte att 90 kilometer i timmen inte alls var en rimlig hastighet på en 90-väg och att rätta sättet att signalera det var att blinka på mig med helljusen. Krävdes mycket självdisciplin för att inte stampa på bromsen och göra världen till en lite bättre plats.

 

Nästa var tvärtom en combi med långhårig förare som tyckte att 90 var en alldeles för låg hastighet. Något som jag kan acceptera till viss del när det är blött ute men på 3km raksträcka? Njae.

 

Nu blire tacos och turboträning. Puss!

 

Dagens låt på Spotify: Everlast – White Trash Beautiful
_______________________________________________________________

Hård dag på jobbet


 

Hemskt extraknäck man har. Gå upp strax innan 10, knäppa på laptopen, läsa lite instruktioner och sen börja knacka hemsidor iklädd morgonrock med ett strålande humör, sjungandes på blandade toppenlåtar.

 

Nio timmar senare bestämde jag mig för att tacos kändes helrätt just idag, så det blev en snubblande tur till ica och sen köra igång. Undrar om det är fler än jag som har har mer lök annan sallad över huvudtaget i mina tacosar. Jaja, är man hård så är man!

 

Nu ska jag ta en klunk diesel och knapra lite svartkrut. Puss

 

Dagens låt på Spotify: Lars Winnerbäck – I dina ögon
_______________________________________________________________

Ischlu Pischlu



Tjah!

Starkstedt gjorde 2011-premiär på Tegel igårkväll. Det var görmysigt, bortsett från det faktum att det knappt var någon där innan 12. Vad är det för fel på dagens ungdomar? Bartendrarna är ju mer eller mindre immuna mot raggning, så vad ska man då roa sig med om det inte finns några där!?

Idag har jag varit bakis. Ganska jättebakis, men det är okej. Det roliga med mina bakfyllor är att dom vanligen börjar med skithumör skallebang och oförmåga till rörlighet - tills jag passerar nån slags spärr som gör att jag istället blir glad och börjar hitta på skämt. Där är jag nu.

Ett skämt jag kom på: Varför gör man inte andra vägar som tjejer kan köra på?

Dagens låt på Spotify: Andreas Johnson – A Little Bit Of Love
_______________________________________________________________

Borka dorka?



Den här veckan rusar iväg. Antar att det är så det är när man har roligt. För jag har roligt - på jobbet i alla fall.

Jag har idag kommit fram till att jag är ganska extrovert. Ganska värdo egenskap när man spenderar så mycket tid för sig sjäv som jag gör.

Skulle gärna skriva mer, men ni vet.. Skägg.

Dagens låt på Spotify: The Tallest Man On Earth – I Won't Be Found
_______________________________________________________________

Egenheter!



Hej hörni!

Gjorde en mindre trafiksäker grej idag när jag rockade loss till Hits for Kids 4 i bilen på vägen hem från jobbet - satt och funderade på en massa smarta grejer som jag kan skriva här.

En väldigt konstig grej som jag och faktiskt min kollega Tom har börjat med är att sitta och uttala registreringsnummer högt, eller omvandla till riktiga ord. Faktiskt förvånadsvärt roligt med tanke på hur o-komplicerat det egentligen är. Tänk dig själv HPF 873. Heheheh

Sen har jag en massa destruktiva tankar som jag borde förbjudas från att tänka. Ibland krävs det så extremt jättelite för att mitt "mindset" ska totalrubbas och allt ska kännas fel. Skönt att det typ är vårväder ute i alla fall..

Kan vara så att jag håller på att bli förkyld också, och att det förvärrar effekten av mitt neggande.

Tack för feedback på bilderna förrensten!

Dagens låt på Spotify: Green Day – Minority
_______________________________________________________________

Hemkommen






Heje.

Vill minnas att jag nämnde något om bilder. Blev lite halvtight att hitta schyssta motiv, så det är dessvärre bara två "riktiga" fjällenbilder, på vackra fjällstugan och en närbild på utebelysningen. Däremot blev det några (i mina ögon) ganska schyssta bilder från hemresan i alla fall.

Rätt skönt att vara hemma igen faktiskt, trots att det var så få dagar jag var borta. Back to reality!

Dagens låt på Spotify: Tracey Thorn – The Book Of Love
_______________________________________________________________

Going international


 

I'll be making an attempt at an international post, due to several new followers. Or maybe not.

Anyways, my spontaneous mini-vacation is nearing it's end. Today I have achieved.. well nothing really. A sore back perhaps. Along with a few solitary laughs as i think of jokes nobody else understands. If it was a hundred years ago, I would be locked up and nobody would have a key.

I wonder if this makes me awesome, of if I'm simply awesome by default.

Something to ponder upon, as I prepare for the 8 hour drive home tomorrow. Gnite

Dagens låt på Spotify: Atomic Kitten – The Tide Is High
_______________________________________________________________

Shidsemäster



Hoipalainen.

Jag är på "shidsemäster" som Lena Klingström så fantabulöst o-sexigt uttrycker det i nån gammal Beck-film. Tack för att du förstörde det ordet för mig. Låter ungefär lika harmoniskt som gruppvåldtäkt.

Tänkte i alla fall passa på att meddela att jag mår fint, trots grymt skidväder och en timme i bastun. Hihi.

Återkommer eventuellt med bildspel någon gång efter hemkomsten, det ger sig.

Puss

Dagens låt på Spotify: Celtic Thunder – Heartland
_______________________________________________________________

Helst inte!



Gott nytt 2011 fifen!

Starkstedt var på högflygande minifest igår där jag lärde mig ett par saker. Bland annat att jag kan sjunga. Antingen det, eller så är inte singstar på "lätt" svårighetsgrad särskilt avancerat.

Dessutom lärde jag mig att jag gör en ganska bra Kenny Starfighter impersina...impersino.... immitation. ISCHLU PISCHLU

Fattar inte varken hur jag kan vara totalt o-bakis och att jag dessutom höll igång till 5-tiden. Bra jobbat!

Nu ska jag kolla på Ivanhoe och fortsätta må som en prinsessa som vunnit bingolotto.

Dagens låt på Spotify: Petter – Baksmälla
_______________________________________________________________

RSS 2.0