'Spring' i dubbel bemärkelse






Påskfirande till fjälls. Gogglebränna till tusen och bristen på tv-kanaler är ett faktum. Precis som det ska vara.

Det är lustigt det där med skidåkning - är det perfekt väder under säsongens slutspurt så är backen som en stor slush, men är det molnigt så ser man noll genom mina batmanbrillor, även om föret säkert är kanon. Men äsh, är man duktig så kan man ju åka ändå.

Den roligaste delen av skidåkningen var nog när jag bestämde mig för att visa nybörjarna "how it's done" i barnbacken - på en skida. Fick en del intressanta blickar från vuxenfolket som körde glasstruten ner för kullen, medan jag carvade förbi.. Heheh..

Snart blir det hemresa - back to reality. Ses där.

Dagens låttips på Spotify: Nordman – Då syns du inte mer
_______________________________________________________________

Oskar hatar väggar



Hallåh!

Ny dag, nya utmaningar. Dagens utmaning blev att riva ett badrum. Mitt våldsamma väggrivande fick Tom att förklara för rörmokaren att "Oskar hatar väggar". Den repliken höll mig på fantastiskt humör i tre timmar.

Känns lite småfel att det är shortsväder här, men att jag om två dagar ska glida uppåt i landet och åka skidor. Det kanske öppnar för möjligheten att ta någon av backarna iklädd badbyxor. Det lär ju gå bra tills man trillar liksom.

It's not the fart that kills, it's the smäll.

Dagens låttips på Spotify: Darius Rucker – Alright
_______________________________________________________________

Tewsdey


 

Tisdag. Kom att tänka på den här. Hihih


_______________________________________________________________

Fåder var



Amen durå!

Söndag. Lägenheten är städad (..eller ja, alla saker är undanplockade), bilen är tvättad, utemöblerna står på balkongen och jag börjar tillfriskna. Känns bra.

Har en känsla av att naturen inte tål min fruktansvärda produktivitet och ansvarsfullhet - om jag inte skärper mig snart så kommer jag bergis tvingas börja med rökheroin eller börja jobba på malmskillnadsgatan.. Bäst jag går in och har sönder något - för säkerhets skull liksom.

Dagens låttips på Spotify: Joshua Radin – Closer
_______________________________________________________________

Partymetoden



Herre jistanes vilken helg.

Såhär mycket alkohol och sömnbrist har jag inte tvingat mig själv att genomlida sen tonåren tror jag. Nöjt.

Som grädden på moset fick jag spendera min måndag med att gå upp tidigare än någonsin (05:15), åka åt fel håll för att sedan byta bil, åka några mil och sen bryta loss och bära marksten halva arbetsdagen. Det var så roligt så mina splitt nya skyddshandskar fick tre hål i sig.

Trots att jag haft träningspaus i en vecka, onyttat mig utav helvete och partajat satan så visar vågen otroligt nog rätt sorts siffror. Mysko.

Dagens låttips på Spotify: Melissa Horn – Säg ingenting till mig
_______________________________________________________________

RSS 2.0