Kaos och gula tänder



Kaos. Pengar slut, ingen sömn, stulen mobil, snöslask och ensamhet. Snart semester.

Har gått ifrån några av mina rutiner sen ett tag tillbaks och resultatet har haft blandad kvalitet. Jag har till exempel kommit underfund med att om man slutar laga mat i en vecka så blir det genast enormt mycket tråkigare att börja laga mat igen veckan efter. "Småsummorna" man då lägger ut på lunch för att man inte har matlåda blir kaos i pluskan när bilen måste tankas, skyddsklädsel till bilen måste inhandlas och jävla skitkontaktkort måste skaffas för att nån klåfingrig jävel inte kunde hålla fingrarna i schack när jag för en gångs skull fick slappna av lite på julbord. Kalas hörru.

Det som är jobbigt med rutiner - man vet exakt vad man ska göra, hur och när. Har man för många så känner man sig instängd. Bryter man sig istället ur dessa rutiner så finns det ju alla möjligheter i världen, eller hur? Mmh, men det förutsätter att man på något sätt ska skriva ner alla grejer man vill/behöver göra och ser till att det blir gjort. Gärna att man sneglar på kontot ibland också, och inte gör som jag har gjort på sistone - norpa på sparpengarna.

Fast skyddsklädsel och bilbränsle kanske det är okej att norpa för? Rätt segt att gå till jobbet med fyrtiofjorton kilo verktyg.

Inställningen "Det löser sig" eller "Don't panic" som Douglas Adams så fint uttrycker det är en ganska adekvat beskrivning av mitt levnadssätt just nu. Fram till läggdags i alla fall - då - kaos. Typ som i det här inlägget?

MAT!

Dagens låttips på Spotify: AWOLNATION – Sail
_______________________________________________________________

RSS 2.0