Verldens beste brus



The eagle has landed.

Efter många om och men, tolvtusen uppdateringar på posten.se och ett antal svordomar så landade trots allt denna fantastiska tingest hos Posten i Täby. Jag är lycklig som ett beväpnat barn.. En ganska dålig metafor om man för tankarna till afrika, så tänk på nåt annat.

Ibland funkar min hjärna lite speciellt, och ibland är resultatet gott. I hissen upp kom jag nämligen på världens förmodligen bästa kupp någonsin.

Tänk dig att man bryter sig in i en högstadieskola eller annan stor lokal med matsal, samt stor uppsättning bestick och sen går in till bestickförvaringen, där man placerar en handskriven lapp med en text i stil med "Jag har ollat tre av skedarna."
Detta görs ju lämpligen dag innan soppservering, så personalen i blotta förskräckelsen tvingas diska skedar i ett dygn och eleverna får äta soppa med gaffel.

Sensation. Anarki. Humor.

Dagens låttips på Spotify: Melissa Horn – Hur ska det gå?
_______________________________________________________________

Muhlare


Bästa bilden från helgens Förvårsfotografering


Hej hörni.

Idag har varit en intressant dag. Trots att jag fick leka pensel-maskinist i fyra timmar igen så var underhållningsnivån rätt hög, tack vare mosique och ljudbuhk. Dessutom fick jag nöjet att kakla badrum utan handskar - och lite sår på händerna tackar man ju inte nej till!

Ikväll lutar det åt alkoholintag. Det är okej med alkohol på en vardag om man planerar det åt minstone 24h i förväg. Det är sant.

Dagens låttips på Spotify: Sofia Karlsson – Jag Spelar För Livet
_______________________________________________________________

Clehenlinesses



Bättre dag idag. Underhållning på hög nivå av madickens pappa som ljudboksuppläsare i lurarna och generellt skön stämning på jobbet. Känns bra.

Fick ett ryck när jag kom hem och började organisera skiten ur lägenheten. Konstigt egentligen att man kan hitta så mycket saker att åtgärda. 13 saker på listan - undrar hur många en genomsnittslig afrikan har på sin Fixa-i-kojan-lista..

Skön lirare den där Gadaffi förresten.. Lagom insiktsfull.

Dagens låttips på Spotify: Jakob Hellman – Vara Vänner
_______________________________________________________________

Hattisdag



Hattisdag. Det ballar ur.

Våren är här, men det har blivit som jag befarat - immun mot solens läkande strålar efter tre dagar. Radiopratarnas uppmuntrande "det kommer frysa på till helgen ska ni se" är inte till någon direkt tröst heller.

Jag hoppas att världen slutar jävlas imorgon, att kinesjävlarna pallrar iväg och postar mina produkter och att den här abstinensen eller vad det nu är släpper.

Det är jävligt lätt att hata när man är irriterad.

P.S. JAG SKITER I ATT DET INTE ÄR TORSDAG, JAG GÖR PANNKAKOR ÄNDÅ

Dagens låttips på Spotify: Nicke Borg – Leaving Home
_______________________________________________________________

Sun-day



Soooool. Min termometer säger 25 grader på balkongen - jag tror den ljuger, men det är najs ändå.

Jag har konstiga drömmar nuförtiden - inatt blev jag skjuten i bröstet 7 gånger och i torsdags trillade jag ner i en ormgrop. Fattar inte varför..

Det har varit en förhållandevis fullspäckad helg - firat Saint Patricks day, firat fredagsfriheten, slappat järnet igår och idag är det söndag. Sun-day. Soligt. Jag gillare

Dagens låttips på Spotify: Billy Bragg & Wilco – Way Over Yonder In The Minor Key
_______________________________________________________________

Temmelmöte



Nyinflyttad-möte med boföreningen idag. Sänkte troligen medelåldern ett par snäpp helt på egen hand. Skönt att jag hade asmycket gemensamt med alla, så det inte var awkward att sitta där och inte prata med någon i alla fall..

Bara dåligt var det dock inte, fick veta en massa intressanta grejer och så var det såna där fuglar som pipprade på promenaden dit. Hahahah fuglar..

Gjorde ett försök att videoblogga idag, men kom fram till att det är jobbigt, så jag lovar inte att det dyker upp videosar här allt för snart.

Dagens låttips på Spotify: Sick Puppies – Maybe
_______________________________________________________________

Operation Invasion



Guten abend meine frein.. freun.. friends!

Jag har kommit på en as-bäst idé till ett tv-program. Tyvärr är den så bra att jag inte vill delge alla er, mina miljontals läsare - för då kommer kapitalbolagen ta patent på studs - och så kan vi ju inte ha det!

Idag har varit en skitdag på jobbet, men en rätt okej dag efter. Jagad av svart volvo på 276an, sen bio med far och bror - med körkortet i behåll. Rango är en rätt kul film.

Dagens låttips på Spotify: DJ Mangoo – Climb
_______________________________________________________________

Läskfläpp



Hej allihopa!

Våren är här, jag är frisk och med det kommer min inspiration åter. Faktiskt så mycket att jag tror det kommer bli två inlägg på raken nu. Vi får se.

I lördags tog jag min första långfärdstur, men till mors förtret inte på skridskor, utan i bil. Körde till hedemora och lekte krig i ruinerna av vad jag har förstått är ett nedlagt mentalsjukhus. Egentligen skitsamma om det är ett nedlagt ålderdomshem - totalball miljö var det i alla fall.

Enda downside:n med spelet var att jag fick en saftig fläskläpp som får mig att känna det som om jag har en aids-cancer-alzheimer-svulst på underläppen. Hoppas den försvinner illa kvickt.

Det var allt om helgen, nu ska jag stress-laga lite mer mat! Puss

P.S. Ursäkta de extremt dåligt camouflerade handskarna på bilden, men jag var inte tillräckligt manlig för fingerlösa montagehandskar i frysgraderna.

Dagens låttips på Spotify: HIM – Wings of A Butterfly
_______________________________________________________________

Random good hair day



Det är kul när man gör ett tappert försök att brotta ner morgonfrisyren, men ger upp för att senare inse att det enda som saknades för fulländad perfektion var några timmars hantverkande.

Idag har varit en bra dag, trots övertid och ett kök som vägrar lyda order. Det är dagar som dessa jag är glad att jag har kollegor som inte bara är duktiga, utan även tämligen gemytliga.

Katt åt kortlek - fick spader.

Dagens låttips på Spotify: Volbeat – Heaven Nor Hell
_______________________________________________________________

RSS 2.0