Vart är världen på väg!?



Johan Palm och idol. Seriöst, hur långt kan man gå!? Jag är ta mig fan mållös. Hur kan en ful liten fjortisboy som inte har något som helst att erbjuda världen, få fans som hyperventilerar och prioriterar dessa över sina egna familjer. Hur inskränkt kan man vara som fan? Jag vet inte vem jag är mest  överaskad för.. Idioten som sjunger eller idioten/idioterna med andningsbesvär. Hade ungen haft lite sångskills så hade man väl kunnat nicka och säga "keep it up", men att uppmuntra killen att leva i en vrickad värld av kändisskap som han inte ens förtjänat.. det är lika elakt som det är patetiskt.

Väldigt gnälligt inlägg - me like
_______________________________________________________________

Memories


Trots uppmaningar från micke igårkväll så motstog jag frestelsen att sjukanmäla mig själv idag. Hade jag sjukanmält mig så hade det inneburit en hel vecka utan lektioner, men jag är ju förhållandevis lydig av mig och om jag ska lyckas med ett snitt på över 15 poäng när jag tar studenten så behöver jag närvara.

Hursomhelst. Något jag inte tycker om - dåliga minnen. Rensade nyss bort 525 meddelanden från diverse människor som inte längre förtjänar en plats i mitt liv... det känns så konstigt när man bläddrar igenom listan och deletar allt.. minnen, tankar och känslor som funnits förr väcks igen.. varför finns det ingen smart funktion som rensar bort all sån skit automatiskt? Vissa sms är ju status att ha kvar, men dom flesta blir bara meningslösa efter ett tag.

NYC vid central park
Ett bra minne: New York-resan med morsan

_______________________________________________________________

Suprise-ledighet


Kära dagbok.. xD
Nej, jag är på sjukt bra humör av någon anledning. Vet inte riktigt vad det är, men det har troligen med några positiva saker från gårdagen att göra, nämligen följande.

  • Nytt trådlöst tangentbord (jag behöver inte längre gå ur sängen för att byta film)
  • Totalnajs middag bestående av tacoooos
  • Komplimanger och uppskattning
  • Världens mysigaste MMS när jag precis skulle somna
  • Insikten om att jag är LEDIGLEDIGLEDIG idag :D:D:D
Dom få personer av er som känner mig och vet hur mitt liv normalt sett ser ut är kanske inte riktigt lika imponerade som jag, men seriöst.. det känns helt underbart att för omväxlings skull få ha lite trevligt, även om det troligen (som alltid) kommer gå åt helvete förr eller senare. Mer åt helvete än det brukar göra när jag är nere på 0-nivån av underhållning och uppskattning.

Med den kryptiska negapositiva inställningen så ger jag mig ut i världen och kastar mig själv framför fru fortunas händelsetåg och hoppas på en glad och livfull dag. Förhoppningsvis så kan jag bli lika nördig som förra helgen och få hit folk för lan.

tangentbord     faceshot
_______________________________________________________________

The office


Som ni vet så sökte jag jobb på poolia förra veckan. Dom sa att dom skulle ringa mig antingen i slutet på förra veckan eller i början av den här. Eftersom jag inte fått något samtal så bestämde jag mig för att ta saken i egna händer. Jag ringde min ansvariga poolia-människa och fick på telefonsvararen höra att hon var sjuk. Hopp, tänkte jag och ringde till min intervjuare som svarade att hon inte alls var sjuk och att det var konstigt att hon inte ringt mig, eftersom dom pratat om mig (hihi).

Han sa att han skulle prata med henne och ringa upp mig.. Efter att vi lagt på så ploppade jag in hörlurarna och fortsatte lyssna på min söta radio, så jag missade att han ringde. Jag försökte ringa tillbaks femtioelva gånger, men han vägrade svara, så nu sitter jag här med hjärtat i halsgropen och undrar vad som kommer att hända.

Utöver detta så tänkte jag slänga upp en bild på min lilla arbetsplats och på den lilla nyckelpigan som otroligt nog lyckats hålla sig vid liv här i snart ett halvår.. jag klurar fortfarande på vad den äter. Ligger det något lik bakom elementet eller what the fucK!?

  kontoret     nickelpiga
                             Kuntåret                                                                    Nickelpigan
_______________________________________________________________

Tanter som vägrar gå ut i kanten


Min klass är speciell. Min klass har ingen direkt sammanhållning och den består av flera olika grupper som hålls ihop med abstrakta tuggummin och eltejp. Det är lite lustigt att en fjärdedel av klassen närvarar på ungefär hälften av lektionerna och alltid lyckas "glömma" läxor, prov och så vidare men när vi väl ska ha en studiedag eller liknande, då är det inte en jävel som har missat det.

Idag skulle klassen till Fonus/Berga kyrka och lyssna på gamla människor som pratar om döden.
Detta var något som alla utom jag kom ihåg.. kände mig ganska osmidig när jag halkat mig fram, tre kilometer till skolan bara för att inse att ingen annan var där. Då insåg jag att något måste vara fel och slutligen fick jag ett sms som sa att det var idag vi skulle vara på studiebesöket. I helvete heller tänkte jag, orka gå sex kilometer för att kunna lyssna på nån flummig pensionär som ska prata om sina gamla väninnor eller whatever.
Jag bestämde mig för att gå till gymmet istället.. men först en kaffe på donken.

Kaffet var gott, träningen var seg och promenaden hem var irriterande. Det är lustigt hur totalt blinda folk blir när det snöar ute. Cykelbanor och trottoarer blir ju automatiskt smalare när folk gör egna stigar i snön och ALLTID när man möter någon så låtsas dom om att man är osynlig, bara för att dom ska slippa gå ut mot kanten. Efter att ha blivit tvungen att halta fram en halv kilometer bakom en tvåhundra år gammal tant så tappade jag tålamodet, gick ut i den djupare snön och rushade till ica. dags för mer snus, för IDAG KOM MIN LÖN :D

 

retard
Super-retard som vägrar gå ut i kanten

_______________________________________________________________

Tröttsi


Trött trött trött. Inget sova en natt leder till mycket sova nästa natt. gick och la mig klockan 5.. vaknade precis i tid för att kunna sjukanmäla mig själv och somna om. Det kändes mer mänskligt att gå upp klockan 11 och äta lite frukost med farsan och njuta av utsikten på alla bilar som kört fast.

En av dom konstigaste grejerna med att inte sova en natt är att man (i alla fall jag) brukar få en helt fucked up verklighetsbild. Tid och rum blir lite skeva, tankar känns som verklighet och olika sakers mening får helt plötsligt olika stor mening. Ibland kan det vara skönt att lägga fokus på sånt som inte spelar någon roll.. att bli lycklig över att det finns cola i kylen och inte bry sig det minsta om att mormor är döende eller att man precis blivit dumpad. Synd att det sinnelaget har biverkningar..

Men nog med kryptiska tankar och funderingar. Idag ska jag nog göra.. INGENTING! :D
Jo, jag ska nog se på film, duscha och titta lite mer på bilar som kört fast.. eventuellt se på nya Arn-filmen med farsan också.


Totally unrelated picture:
colaförråd
Mitt exotiska cocacola-förråd

_______________________________________________________________

Morgonstund har guld i mund


Ganska puckat uttryck om jag får säga det själv, men det är morgon.. för dom som har sovit åtminstone.
Massvis med saker har hänt i helgen, men det som har varit mest intressant och överaskande är tre decimeter snö igår förmiddag som fortfarande ligger kvar.

Något jag aldrig har lärt mig förstå är hur folk kan uppskatta "barns lek". Jag har en liten kulle utanför mitt fönster och GIVETVIS så ska ungarna från grannskapet ge sig ut och skrika och gnälla och låta i största allmänhet. Är inte det mysigaste med snön att man bara kan njuta av att allt blir lite ljusare om dagarna, trots att solen går ner tidigare? Visst, det är kul att åka skidor och sånt men inte fan ska man behöva gallskrika så att granntanten riskerar att falla i trappen och bryta lårbenshalsen (hoppas hoppas hoppas).

Ska jag motivera min till synes omotiverade aggression så kan jag påpeka att jag inte har sovit en sekund inatt.

snö barn skrik

_______________________________________________________________

Some say love..


 

För att fortsätta på temat för inlägget igårkväll så har jag tänkt lite. Jag satt och tittade på "Vakna med the voice" när jag var på väg upp ur sängen imorse och hörde en ganska intressant diskussion om en särskild sorts kärlek, som jag tror att nästan alla är bekanta med, nämligen tjejer/kvinnor som gifter sig med betydligt äldre män för pengarna.

Jag har alltid varit en motståndare till denna sorts kärlek, då jag tycker att det är fel att utnyttja en stackars gubbe för att få hans pengar, samtidigt som han säkert tycker att det är värt det. Infallsvinkeln dom kom med på the voice var däremot lite annorlunda, och deras kvinnliga besökare hade snarare åsikten att pengarna skulle vara ett attribut. På samma sätt som man kan attraheras av att någon är smart, snygg, rolig eller trevlig så anser hon alltså att det är möjligt att attraheras av just pengarna.. lite konstigt tänker jag, men frågan är om hon kanske har en poäng?

Makes a guy think...


_______________________________________________________________

Off topic


Ja, vad ska jag skriva om ikväll då? :) Tar det kort. Ni vet när man hittar en låt som man blir lite glad i magen av att lyssna på. Det känns liksom som att man har hört låten hela sitt liv, trots att man kanske aldrig har hört den förut. Det här är en sån låt för mig, inte riktigt min stil kan man lugnt säga, men fy helvete vad mysig den är:


LeAnn Rhimes - Some Say Love

_______________________________________________________________

Frostig torsdagsmorgon


Myees. Vaknade idag (lite för sent) och var osäker på vad det var för dag. Efter den insikten somnade jag om och vaknade tio minuter innan lektionen skulle börja. Tog dessutom rätt så lång tid på mig att göra mig i ordning och göra frukost. Precis när jag kommit utanför dörren för att dra igång mp3spelaren så insåg jag att HELVETE - batteriet är slut. Det blev en djup suck och sedan en påbörjad promenad i tystnad.  Gjorde vad jag inte borde ha gjort på vägen till skolan också: gick förbi ica och köpte snus. Fy på mig.
Inte nog med att jag köpte snus på vägen, jag frös som en kolibri på grönland när jag halkade fram på vägen. Fick en ondskefull idé när jag närmade mig nerförsbacken mot skolan (kanske på grund av min döda mp3spelare)  - tänk om man skulle ta en stor tank med vatten och hälla ut den på cykelbanan, så att alla som går där halkar och slår sig. Mwahahahaha

Man skulle kunna ifrågasätta hur pass vettigt det är med programmering, eftersom det mest avancerade program jag hittills lyckats skapa inte kan göra så mycket mer än att byta bakgrundsfärg när man trycker på en knapp, och ändra så att texten blir läsbar. Tror inte att jag har någon direkt framtid som programmerare.. förutsatt att inte microsoft känner att dom behöver ett mer eller mindre meningslöst program alltså.
_______________________________________________________________

Bloggstart


Okej. Jag har testat det här förut men det sket sig, så nu ger jag det ett nytt försök.
Mitt liv känns relativt åt helvete för tillfället, så jag ska väl försöka använda den här bloggen till att hålla folk uppdaterade om framgångar och mina åsikter om saker och ting.

So far idag har jag inte gjort så mycket.. vaknade upp på ingarö klockan halv sju JIPPI och fick därifrån åka kommunalt till jobbet. Senare delen av gårdagen och dagen idag har sugit stenhårt. Ingen frukost, ingen kärlek och inte en jävel som snackar på msn. UNDERBART
_______________________________________________________________

Välkommen till min nya blogg!



_______________________________________________________________

RSS 2.0