Asjobbig dag



Det är galet synd om mig. Började dagen med sovmorgon för att vi skulle ha frukostmöte på kontoret, och så fick jag en skruvdragare. Efter det spelade vi sju hål på hagby, såg kungen (troligen) landa i helikopter, och sen åkte vi vidare till Vaxholms Hotell och åt tvårätters lunch. Somliga har det hårt.

Det som är lite konstigt att jag är hur supertrött som helst för tillfället, vilket orsakar lite haveri i planer/ambitioner för kvällen. Anyhow.

Dagens låt på Spotify: Dead by April – What Can I Say
_______________________________________________________________

Sista dagen



Sista dagen på kontoret igår. Lite svårt att få fram rätt ord, men det var en bra dag rent generellt. Mysfika, pratande med alla anställda och slutligen typ det häftigaste av allt, världens och cosmos sätt att visa mig att nu är SuperOffice-tiden slut.

Det är nämligen så att under de dryga två år som jag arbetat där så har jag dagligen pratat på msn med en barndomskompis, men vi pratar knappt efter arbetstid och har inte träffats på fyra år. Tills jag hoppade på bussen igår, för där satt Martin - häftigt va? :D

Dagens låt på Spotify: Mumford & Sons – The Cave
_______________________________________________________________

Regn







Ungefär såhär såg det ut. Bilderna är som vanligt helt oretuscherade, bortsett från första bilden som är lite beskuren.
_______________________________________________________________

Ofrivillig sovmorgon



Vaknade i tid idag, gick ut i tid (06:40). Kallt var det också. En timme senare kommer Tom, och vi drar till Lidingö.

Bortsett från det så har dagen varit tipptopp, fram tills efter gympasset när jag gjort färdigt allt viktigt och kollade kontot för att se vilken otroligt skojig lön jag skulle få imorgon. Räknade med typ 9k efter skatt, eftersom jag jobbade mer eller mindre heltid förra månaden. Man skulle kunna säga att beskedet inte riktigt levde upp till mina förhoppningar. Kiss.

Kommer eventuellt dra upp ett till inlägg ikväll med lite halvhäftiga bilder jag tog när det ösregnade som värst igårkväll.

Dagens låt på Spotify: Niklas Stromstedt – Om
_______________________________________________________________

Getting Old



Sonnetag - eller inte.

Asmycket regn och åska, strömmen har gått och jag har slut på cancerpinnar.
Igårkväll satt vi på baksidan utanför felix mor, snackade skit, spelade boule och hinkade vin - ganska mysigt. Enda sänket i mina ögon var Abbes syn på politiken. Det är tydligen ingen idé att rösta på någonting, för det enda som egentligen spelar någon roll är hur USAs energipolitik och försvar fungerar.
Väx upp för helvete.

När någon sedan plockar fram mobiltelefonen och drar igång rammstein, accompagnerad av fyra bonusröster och frenetiskt headbangande så vet man att det är dags att röra sig hemåt.

Dagens låt passar rätt bra, för häromnatten drömde jag faktiskt att jag snubblade runt i ett hav av bleka, ruttnande lik med isblå ögon. Härligt vilken fantasi man har ibland.

Dagens låt på Spotify: Avenged Sevenfold – Nightmare
_______________________________________________________________

Första Försovningen



06:45, telefonen ringer. Klarvaken. Skulle ha blivit hämtad 06:40. Helvete också var väl första tanken.
Lyckligtvis var Tom försenad, så det var ingen större skada skedd - satt i bilen på väg mot jobbet Lidingö fem minuter senare.

Idag har varit en superhärlig dag, inte bara för att jag sluppit leka trädgårdsmästare, utan för att solen har varit framme och träningspasset gick finfint. Bröst är bra. I dubbel bemärkelse.

Som kuriosa kan tilläggas att huset jag arbetade i måste ha ritats och byggts av samma personer som skapat min nuvarande eminenta boning - det var nämligen typ identiskt. Härligt att slippa leta efter toaletten i alla fall!

Dagens låt på Spotify: Amy Macdonald – Don't Tell Me That It's Over
_______________________________________________________________

Tacopytt med bea



Tjenixen.

Idag har jag fått leka trädgårdsmästare, med heavy hardware-bonus. Riva staket, gräva, gräva, gräva och powertool-såga. Helt körd fysiskt.

Insåg igår att Sverige är ett förbannat mysigt och välskött land ändå. Såg på rapport när både Reinfeldt och Anders Borg höll fina tal, lovordade konjunkturuppgången  och kontrade Sa(tan)hlins abstrakta idiotgnällande. Lustigt att hon använder frasen "och det ska vi gå till val på." som enda "vettiga" avslutningsfras.

Anyways, idag ska jag inte gnälla - mitt hopp för Sverige är återfunnet och jag är på god väg att klara mina mål för 2010(!)

Dagens låt på Spotify: Lady Gaga – Alejandro
_______________________________________________________________

Järnkors & Falu röfärg




Hallå!
Storyn bakom korset: bilade betong i fredags, och det här var en bit av armeringen som av en slump blev till ett kors. Bilderna är helt enkelt de finaste jag tog på det.

Idag har jag målat, målat, målat och tränat. Verkar aldrig lära mig hur bra träningen får mig att må. Härligt för övrigt att det är så varmt ute att man slipper tjocktröja på väg till och från gymmet!

Hörde delar av en låt på gymmet och tänkte att "det här ska vara dagens låt", men rix fm suger på telepati, så vi kör på den här istället:

Dagens låt på Spotify: Sunblock feat. Sandy – Baby Baby

_______________________________________________________________

Warface



Konsert och krog. Har haft asmånga inslag till blogginlägg, men något har hållit mig tillbaks - typ den strålande sol som hållit mig ute hela dagen?

Igår var det konsert på medis, efter en lång dags arbete med tryckluftsborr, eller bilmaskin som det heter. Kan knappt röra mina handleder eller fingrar idag. Härliga tider.

Bilden hänger för övrigt lite ihop med Facebook-gruppen jag nyss hittade: Den som sa man kan ite köpa lycka för pengar vet inte att man kan köpa häst. Skrattade lagom när jag såg den.

Dagens låt på Spotify: Hansen/Randow – I'm Burnin'
_______________________________________________________________

Iwon Man


Fifen. Träningsvärk av att jobba, det är bra grejer det.
Såg Iron Man 2 med utvalda delar av gänget igår och det var najs - skulle nästan kunna följa abbes linje och säga att det är en belöning till mig själv för att jag har jobbat så hårt.. Fast näe, skulle ju sett filmen i alla fall..

Nu är väl egentligen bara frågan hur man spenderar denna lediga dag på bästa sätt - systemet?

Dagens låt på Spotify: Dimmu Borgir – The Serpentine Offering

_______________________________________________________________

Läkt & Råraka



Första dagen på nya jobbet - awesome. Härligt att få jobba med något roligt, som tar tankarna från allt.
Har lite skrivkramp av någon anledning, troligen till följd av min inspirationsbrist. Min lediga tid känns numera helt pointless och efter att ha fixat färdigt med vardagens bestyr så vill jag bara sova. Känns som att jag borde ha vant mig vid att inte ha den där personen att prata med varenda kväll vid det här laget..

Dags att sluta röka igen på riktigt. Imorgon är troligen näst sista dagen på kontoret, och därefter körlektion i mörby. Hoppas trafikskolan beslutar sig för att dyka upp den här gången.

Dagens låt på Spotify: Phil Collins – No Way Out
_______________________________________________________________

Segdag



Micke med manliga drinken



El Oskariño



Mr. Beardface och Julia


Mysig drinkkväll i skärgårdsstad igår och således hur seg som helst idag. Varför går vissa helger hur fort som helst medan andra känns som om de varar hur länge som helst?

Imorgon smäller det till med nytt jobb i alla fall - ska bli riktigt kul! :D

Dagens låt på Spotify: Matchbox Twenty – Unwell

_______________________________________________________________

Ch-ch-ch-ch-changes


Hej,
Lillebror har flyttat ut, ingen att skylla röran på längre. Nytt jobb, prat om att sälja huset. Coolt hur fort det går att förvandla allt från någonting-het till en helt ny verklighet.

Är det bara jag, eller har nyheterna blivit mycket intressantare på sistone? DN har lärt sig skriva intressanta nyheter, inte bara samma dravel om att folk dör i krig. I kind of noticed that by now.. Det händer rätt mycket både i världen och i mitt liv just nu, vilket är heftigt, men för att hålla mig till min kort-inläggs-princip, så kan jag bara ta upp en grej.

Folk gnäller jävligt mycket om att det är rasistiskt att sjunga nationalsången och ha på sig Sverige-kläder, och oändligt många facebook-grupper har skapats om "Vi som tycker att det inte är rasistiskt att sjunga nationalsången" och så vidare. Vad är det för illusion folk har målat upp? Sjung du din nationalsång om du tycker det är så fantastiskt roligt - vem fan bryr sig? Tror snarare att det är svenskar som i sin medelmåttighet är rädda för att någon ska tycka att man har en för stark åsikt. Sluta gnäll.

Med det sagt är jag inte arg, utan ganska glad. Glider fram på en räkmacka för tillfället.

Dagens låt på Spotify: Dixie Chicks – Travelin' Soldier
_______________________________________________________________

Nästan körlektion & Handdesinfektion



Jävla handdesinfektion. Vad är det för riksmongo som kommer på konstruktionen som gör att den spritstinkande tvålen korkar fast sig i kranen, så när man efter några timmars inaktivitet försöker använda skiten så landar tvålen inte i händerna, utan sprejar ner halva skjortan. Superduper.

Körlektionen som jag skulle ta igår blev det också lite sisådär med - läraren dök nämligen aldrig upp och körskolan vägrade svara när jag försökte ringa. Men inte surnar jag ihop för det. På måndag blir jag snickare!

Dagens låt på Spotify: Hinder – Better Than Me

_______________________________________________________________

We Are Young



Mika, RedOne - Kick Ass (We Are Young)

Jobbigt när låtar inte finns på spotify
. Jag är ledig idag - sovmorgon + tv från sängen = the shit :D
Irriterande att MTV vägrar skriva vilka artister som sjunger låtarna bara. Lyckligtvis är ju Mikas röst ungefär lika standard som pratande pudlar, så det var inte jättesvårt att hitta låten. :)

Edit: Den finns på Spotify: MIKA  – Kick Ass (We Are Young)
_______________________________________________________________

Tango-Torsten



Grattis Oskar till nytt jobb som snickare, och en färdigställd ringlista på 700 kunder. Känner mig intressant nog inte överlycklig, utan snarare stum. Dels för att jag fick oväntade sms igårkväll, och dels för samtalet som kom imorse med the best of news. Fan vad härligt!

Dagarna flyter på precis som dom ska numera - vårigheten gör väl typ alla lite gladare vilket är härligt, men det är surt när den där lyriska myspys-känslan man får i början, när snön precis smält börjar försvinna.

Dagens låt på Spotify: Maria Mena – Just Hold Me
_______________________________________________________________

GRILLA!?



Härligt med helg, även om den snart är slut. Har haft så pass relativt fullt upp att det inte blivit mycket av med bloggen. Det har varit partajande hit, partajande dit, grillkväll, inlinesåkande och solning. Ganska great.

Dagens låt på Spotify: Mimikry – Min Sång
_______________________________________________________________

RSS 2.0