Sjuk




Sjuk. Underbar känsla när man inte kan svälja utan att grimasera. Hoppas det går över snart, annars dödar jag nicklas.
Kul att Sverige vann mot österrike i matchen igår också.. wiho.

_______________________________________________________________

Life on mars?



Bild från Aftonbladet

Smarta människor är det bästa jag vet. Nu har någon jeppe som cruisat runt i rymden bestämt sig för att det finns liv på andra planeter och att vi typ "måste flytta". Det roliga med det här är att han säger att det som gör det hela så akut är att solen håller på att slockna. Oh noes!!! Bäst vi skyndar oss.
Hur genomtänkt känns det på en skala att försöka använda solen som anledning för att byta planet? Varför inte göra som alla andra räddharar och gnälla lite om klimathotet istället? Herregud.. SOLEN!?
Jävla idiot :P

Anyhow, det är för fint väder för att jag ska kunna vara på dåligt humör idag.

Dagens låt(ar) på Spotify: Disturbed - Stricken och Manian - Welcome to the club

_______________________________________________________________

WUTZ!?!? I KILL YOU!!!



Arg hest

Fuckfuckfuckfuckfuck.
Se här hur ni får tillfälle att skratta på min bekostnad. Oskar har gjort misstag idag. Två misstag. Synliga misstag som chefen har märkt. Sånt suger. Klad hest goes Arg Hest
Tror det är dags att röra sig härifrån nu.
_______________________________________________________________

Inkompetensen frodas



Crazy Frog (Jamba-klassiker)

Nu har det tydligen kommit till allmänhetens kännedom att det här med att beställa ringsignaler från TV-reklamerna kanske inte är så himla smart i alla fall. I dagens samhälle gör flumbolagen givetvis allt dom kan för att tjäna pengar på intet ont anande ungdomar och ringsignalskåta människor i allmänhet genom att lista ett enkelt sätt att skaffa en låt.

Medelsvensson som nu sitter vid TVn och smsar för glatta livet är dock så hetsig att han/hon/den/det inte läser den söta lilla texten som står längst ner på tvn - den där det står att man automatiskt börjar prenumerera om man beställer skiten.
Jag tycker om att kalla dom här människorna för "Next-generationen", eftersom det är precis samma sorts människor som vid installation av ett nytt program bara klickar frenetiskt på "next"-knappen. När de sedan installerat programmet och ser att de har två trojaner och femtioelva spywares installerade säger de "Vadå?" och förstår ingenting.

Skärp er för fan. Företag luras inte, så sluta gnälla.

Källa: DN.se

Dagens låt på Spotify: Pain - Shut Your Mouth


_______________________________________________________________

Epic Fail



Källa: Aftonbladet

Dags att bli orolig. Sverige - det nya övervakningssamhället. The Piratebay blev idag dömda med rejäla straff. Troligen mest för att politiker och domare har noll koll på dagens teknik.
Jag är mållös. Frågan nu är väl hur lång tid det tar innan google blir dömda för samma sak. Detta kommer ju med största sannolikhet fungera som prejudikat för andra domar. Det blir till att rösta på piratpartiet helt enkelt. Vad lustigt det kommer kännas för TPB-grundarna när de sitter i finkan för något som (kanske) legaliseras.

Dagens låt på Spotify: Bon Jovi - Wanted Dead or Alive

_______________________________________________________________

"Vägra våldtäkt"


Okej, jag kommer troligen bli hatad av typ alla nu, men det skiter jag i (som vanligt)
Ni vet hon femtonåringen som blev våldtagen av 40+aren i linköping/lidköpin/crapköping? (Ni behöver inte ha dåligt samvete om ni inte vet, för jag visste inte innan jag såg reportaget här)
Anywho, hon tog tydligen livet av sig och därefter lades våldtäktsrättegången ner.. kändes tydligen som slöseri med tid enligt nån apatisk åklagare.

Grejen är ju den att femtioelva människor med så kallade principer inte ville finna sig i det här och tyckte att "nu jävlar ska vi demonstrera" och då behöver man såklart något slags slagord, för annars är man ingen riktig demonstrant.
Den här gången valde dom slagorden "Vägra Våldtäkt". Genomtänkt.

Seriöst, om man tänker efter i typ en kvarts sekund så inser man ganska snabbt hur puckat det låter. Skulle en våldtäkt vara frivillig? Jävla retards. Konversationen lär väl gå ungefär på det här sättet:

"Nej jag vill inte!!!"
"..nehepp"
*rape rape*

And yes, you are allowed to hate me

Dagens låt på Spotify: Tomas Ledin - Gilla läget
_______________________________________________________________

Smaskjävlar




Jag är egentligen på bra humör, så missförstå mig rätt när jag gnäller.
Sitter och lyssnar på Spotify som såklart har fått för sig att jag föredrar norsk reklam. Men inte nog med att det är norsk reklam, det är norsk reklam med nåt dreglande jävla miffo som verkar försöka äta upp microfonjäveln.
Seriöst, min mördarnerv börjar rycka så in i helvete när jag sitter och lyssnar på musik bara för att helt plötsligt avbrytas med "PROVE NYE NOKIA FEMTIÅTTENÅLLNÅLL *NOM NOM* EXPRESSSMJUSIKK *GLÄFS GLÄFS* *NOM NOM*"

Silence - I KILL YOU!!

_______________________________________________________________

Brainfreeze


Brainfreeze, timefreeze. Varför går tiden så långsamt när man har tråkigt och så otroligt fort när man har kul? Idag har varit  något slags mellanting. Den perfekta definitionen av tid.. Jag har jobbat och tvingats sitta och stirra ut i det soliga vädret.
Dock hade jag en klad hest-chef och uthärdliga arbetsuppgifter så allt ordnade sig till slut. Hoppas det blir helg snart.

Dagens låt på Spotify: Gummybear - Blue (Da Ba Dee)
_______________________________________________________________

Still Alive



Portal - Still Alive

Postar det här inlägget mest för att visa att jag lever. Har lanat massor på sistone och inte kunnat blogga. Eller inte velat.. beror på hur man ser på saken.
Hursomhelst, vårsommaren är här och alla borde vara klada hestar. Allt tillgängligt gnällmaterial har på sistone rört spel och folk som programmerar som retards och sånt brukar inte folk gilla.
Piratlanet är coolt anyhow och piratpartiets partiledare var här och höll ett "inspirerande tal". Att piratpartiet sen inte verkar ha några konkreta lösningar på upphovsrättstvisten/den personliga integriteten är en annan sak.

I hopez u haz nice day. Peace OUT

_______________________________________________________________

Snel Hesten



Jag lanar och orkar inte gnälla. Därför får ni underhålla er själva och alla vet att det gör man lättast om man har något särskilt att underhålla sig med. The crowd wants, Oskar provides. Klicka på hästarna och gör din egen hästmusik!

Puss


_______________________________________________________________

Ewnsdagh


Onsdag, för er som inte kan läsa mitt superspråk. Idag har jag lyckats göra grannen sur (igen) genom att framgångsrikt montera in en enorm baslåda i erikssons bil. När vi testade utrustningen "to the max" så försökte hon kontra genom att sätta P1 på högsta volym i sin bärbara 12volts-stereo. Lyckat.

Av någon anledning har min inspiration varit ganska låg på sistone. Where's my muse?
Att vara hemma själv i en vecka har sina fördelar, men även vissa nackdelar - tydligen. Tio besvikna läsare.. oh noes.

Aftonbladet som brukar vara ett ganska bra ställe att hitta information om idioter på har varit sällsynt tråkiga på sistone och jag har inte lyckats frammana något intressant topic.. så skäll inte på mig, skäll på sossetidningen!

Dagens låt är för bra för att finnas på Spotify

_______________________________________________________________

TL;DR



The end of an era

Min inspiration har varit kinda low på sistone - det kanske har märkts.
Idag är det så pinsamt fint väder ute att jag måste dra ner rullgardinen för att komma i rätt mood för att kunna gnälla på något.
Inte för att jag har något att gnälla på, men ändå!

Eller jo! fast nej.. that would just make ppl angry. Håll till godo med dagens låt tills vädret blir dassigt igen

Dagens låt på Spotify: The Proclaimers - I'm Gonna Be (500 Miles)
_______________________________________________________________

EIGHT IS ENOUGH





Just because i can.

SÖMNBRIST
Chinese guy says: Tomollow will be good days!!!!!

_______________________________________________________________

Brainfuck



Jizz In My Pants

Tack vare gårdagens brainfuck så blev det inte helt rätt när jag la upp videon.. det blev helt fel till och med. Därför har jag nu bytt ut videon till en annan låt - en som alla borde älska.

Låten finns även på Spotify: The Lonely Island - Jizz In My Pants

Puss

_______________________________________________________________

Favorit i repris



Jaga Johan Palm - Precis som snake fast bättre

Kommer ni ihåg Johan Palm?
Jag vill döda honom. Han har tydligen fått ännu mer oförtjänt uppmärksamhet i och med någon slags videoinspelning som någon sinnesförvirrad liten producent verkar ha fått för sig att dra igång. Är det bara jag som har svårt att förstå hur så många svenska småflickor kan ha så grova hjärnskador att dom blir besatta av den här lilla ungen?
Kollektivt medvetande </3 Palm-pesten sprider sig som en löpeld.

Bakisdagen som jag hade väntat mig idag blev inte alls så farlig. Gårdagkvällen gick över förväntan också. Jag kom hem levande :D

Dagens låt på Spotify: Busted - Year 3000
(sådär ironiskt glad och somrig låt, bara för att inte framstå som en monoton människohatare)

Källa: Aftonbladet TV



_______________________________________________________________

Första april



Ipred.. fy fan

Fy fan. Känner mig helt sjukt hetsig idag, har känts så hela veckan om jag ska vara ärlig. Lång har den känts också.. veckan alltså. Idag är det första april, men jag är inte alls på skämthumör.
Planerna på skåneresa har gjort mig nervös som fan eftersom "the host" vägrar logga in och har tappat sin mobil. Jävla kukskit helt enkelt.

Första april ja.. Näe.. Dags att försöka tagga till inför studentskiva ikväll, trots trasiga nerver.

Sämsta tagga till låten och även Dagens låt på Spotify:Guns N' Roses - November Rain
_______________________________________________________________

RSS 2.0