Midsommaryra



Så var midsommarfirandet med släkt och vänner avklarat. Superhärligt att stänga av mobil och dator och för att bara njuta av vädret, sällskapet, och inte minst klirret av glasflaskor i ett par dagar.

Som vanlig finns det lite rolig kuriosa; grannen på landstället har köpt sig ett flygplan med pontoner som han dessvärre inte lyckades lyfta med, och hemresan tog två timmar längre än nödvändigt för att båthelvetet var försenat och den enda bussförbindelsen en röd dag/lördagkväll öppnade inte upp för särskilt många möjligheter. Tur att man har en rolig lillebror så man slipper bryta ihop fullständigt på busshållplatsen.

Borde egentligen släpa iväg mig till MQ och shoppa eller städa huset men fuck it. Det är söndag, jag gör vad jag vill.

Dagens låt på Spotify: Ke$ha – Your Love Is My Drug
_______________________________________________________________

Signat och klart



Så var det klart - avtal signat och jag ser ljust på framtiden. I det avseendet i alla fall.

Galet att man kan bli såhär seg efter en dags penselvevande.. Jaja, eftersom jag har 437 saker att göra ikväll inför midsommar och sånt så är det väl lika bra att sätta igång direkt.

Lite (kanske?) rolig kuriosa är att det tog typ 20 minuter för mig att komma på hur fan man blurrar text i photoshop. En typisk sån där sak som man tänker "äh, det kan väl inte vara så svårt" - men när senaste versionen heter typ CS3000 så inser man att gymnasiekunskaperna inte är jätteheta längre.
Finns lite fler funktioner..

Dagens låt på Spotify: Blue – Sorry Seems To Be The Hardest Word
_______________________________________________________________

Mortification



Avskärmad som fan från allt och alla - semiapatisk igen. Toppen.

Undrar om min kött-diet kommer ge några permanenta negativa effekter på mig, eller om den bara gör mig mer man. Careface. Nästan så jag tycker att världen borde ordna en kvinna åt mig som kan se till att jag äter lite fegisfisk och sepesallad.

Nu blir det späkning tills jag spyr, eller i andra mått mätt inte pallar mer.

Dagens låt på Spotify: Andrew W.K. – Party Hard

_______________________________________________________________

Inspirationsbrist



Inspirationsbrist som fan. Nu vet ni att jag lever i alla fall. Tror jag håller på att bli sjuk dessutom. Eller så är det en konstig baksmälla som sätter sig i bihålorna drygt ett dygn efter afterwork-grej på sågen. Kul var det i alla fall.

Dagens låt på Spotify: Salem Al Fakir – Keep On Walking
_______________________________________________________________

Det bidde inget..



Två lägenhetsvisningar i helgen, hetsbudande idag. Överbjuden. Helvete. Kanske i och för sig är smartare att bo hemma billigt en stund, istället för att bo själv för 900k och leva på nudlar.

Aja, dagen idag har varit kul i övrigt - jag slapp målandet och har fått riva ett badrum istället. Det är egentligen typ den roligaste sortens projekt - vara med från början till slut och göra stor skillnad. Totalvärdo att stå och måla i hundra år för att återställa skiten till orginalskick.. Uppfinn färg som funkar istället.

Imorse spelade dom dagens låt på radio - ni vet den där om clowner och hus - som jag inte kom på vad den hette igår! Nu kommer den alltså, om än lite försenad.

Dagens låt på Spotify: P!nk – Funhouse
_______________________________________________________________

Fotbollshysteri



Lustigt.

Halvt jätteaktiv helg måste jag säga. Kanske är de konstanta väderförändringarna som gjort att den dessutom känts jättelång. Så vad har jag roat mig med? Öl, fotboll i ösregn och lägenhetsvisning borde räcka som summering.

Astaggad på lägenheten nu bara för det. Jobbigt det där med planer bara - ju hårdare man planerar något, desto värre smäller det ju i slutändan när allt skiter sig. Ödets ironi? Äh - den här gången ska det gå vägen!

Egentligen vill jag att dagens låt ska vara den där nya som handlar om läskiga clowner i ett brinnande hus av typ robyn eller nån, men jag kommer inte på vad den heter så det blir en annan gång.

Dagens låt på Spotify: The Corrs – What Can I Do - Mangini Remix
_______________________________________________________________

Ösregn



Såhär kan himlen se ut på min framsida om kvällen.
Total jävla inspirationsbrist har drabbat mig igen. Blir mer faktaruta än blogg, men vad gör man liksom.. Snart är det midsommar och då blir det förhoppningsvis något slags ordentligt party (som jag kommer få ansvara för).

Kom på i veckan att jag saknar lördagskvällarna när man sitter och äter godis och kollar på hornblower, så jag funderar på om man kanske skulle återskapa det minnet ikväll eller imorgon.

Dagens låt på Spotify: Rehab – Bartender (Sittin' At A Bar)

_______________________________________________________________

Bra tänkt...



05:55, alarmet startar.

"Vafan, det är söndag - jag behöver inte gå upp nu".

Ändrar alarmet till 08:00, somnar igen.

07:05, telefonen ringer; "Tjena! Är du också nyvaken?"

Varpå jag, efter ett par sekunders snabbt uppvaknande inser att jag är "lite" försenad. En halv ENERGIZER senare satt jag i bilen och sen blev det morgonmöte och målning. Har som omväxling fått jobba med en blivande bioteknik-ingenjör, vilket var roligt.

Nu har Nicklas ÄNTLIGEN kommit hem från Malaysia också, så vi lär sitta och röka, öla och snacka skit hela kvällen. Ibland är det inte så dumt att vara jag.

Dagens låt på Spotify: The Ark – It Takes A Fool To Remain Sane
_______________________________________________________________

Lillebrors student



Hoppsan, blogguppehåll på nästan fem dagar. Någon som bryr sig?
Har haft en ganska hektisk vecka med jobb och grejer, men jag lever i alla fall. Igårkväll firades lillebror med maffig buffégrej hos morsan och sen vidare mot Sportsbar efter någon timmes vild debatt om religion och politik. Var roligt.

En rolig grej är för övrigt att jag för typ ett par timmar sen insåg att den där låten Natteravn av Rasmus Seebach är på typ danska.. Jag trodde ju förstås att den var på engelska från början, så jag blev måttligt förvånad när det slog mig!

Dagens låt på Spotify: Tom Pulse – Cuando
_______________________________________________________________

Bortglömd



Swosch vad fort dagarna går. Nästan lite för fort ibland. Hoppas jag kommer på några sommarplaner, så det inte blir tre veckors sittande i soffan under semestern - vore värdo.

Tänk, om 5 minuter ska jag börja röra mig ut för att börja jobba, och de flesta av er ligger och sover. Lite småcoolt sådär.

Dagens låt på Spotify: Timoteij – Kom

_______________________________________________________________

RSS 2.0