Art is dead




En låt som i mina ögon känns ytterst relevant efter allt tjafs om kändisar, bloggare och så vidare i både radio och på tv sista tiden. Vem fan bryr sig? "Hej, jag heter alexandra och ser ut som ett cp - snälla läs om mig"

Suck.

Den här helgen har lyckligtvis varit ganska fantabulös - bästa fredagen med Bradrian; bio, tacos och generellt partymode. Igårkväll blev det boule bar och stor stark för 80 spänn på Hard Rock.. vad är grejen där liksom?

IDAG KOMMER MIN NYA SOFFA!!!!

Dagens låt på Spotify: Evanescence – My Immortal
_______________________________________________________________

Full Tupp


AAAAAAAAAGH.

Ont i ryggen igen, stressad, sporadisk nöjdhetskänsla. Beslutsångest. Frågan är ju vad man gör åt det - branschbyte? Börja plugga? Får man plugga om man har bostadsrätt? Kommer jag ens orka med en vettig utbildning? Kommer jag in? Eller äh, det är klart jag gör.

Meningslöst att låta det vara i alla fall eftersom jag knappt får ut ett vettigt blogginlägg av det.

Så jäla värdopärdo, men såhär kommer det inte hålla i längden. Varför känns det alltid som att jag är i ett mellanläge? Jag vill tas på allvar och vara behövd.. Kanske skulle börja be till Allah, sluta ta kvinnor i hand och börja bygga bomber istället.. säga vad man vill om muslimska fundamentalister, men dom vet i alla fall vad dom vill.

Helvete.

Dagens låt på Spotify: Steve Miller Band – The Joker
_______________________________________________________________

Amagahd


 

Tack Lunken för låt-tipset. Den här killen är magisk.. och inte som morsan i soda stream-reklamen, utan som en riktig magiker.

 

Shit vad ni har missat grejer.. och ja, jag vet att det huvudsakligen är jag som är skyldig till detta. Jag har senaste typ.. 7 dagarna genomlidit fet-ångest, ganska uppochnervända spekulationer kring mitt liv, återupptagit styrketräning på gym för första gången sen i juni, ätit rostbröd för första gången under 2010 och så har jag.. typ.. varit awesome?

 

Nu börjar vintern närma sig hörni!

 


Det var allt. Puss
_______________________________________________________________

Bakis3000



Aaaaaaaagh! Fy satan vad gammal jag måste ha blivit. Tvåmansparty med Bradrian igår. Jävla drag det blev! Dock varken arga lappar i brevinkastet eller äggad ytterdörr, så jag tror jag är clearad med grannarna.

Dagen idag har varit så smärtsamt dålig så det är svårt att greppa att man kan bli så bakis av en så (i mina ögon) vettig mängd alkohol.

Det mest högtflygande jag lyckats med idag var en stapplande promenad till apoteket iförd solglasögon.. Man vet att man ser risig ut när kassören ger en konstiga blickar.. eller så var det för att jag hade schtekarbrillorna på. Nåväl.

Dagens låt på Spotify: Flo Rida – Club Can't Handle Me - Feat. David Guetta
_______________________________________________________________

Rutiner



Tjabba!

Nu börjar det bli vinter.. väntar dock med julgranen tills SJs tåg slutat rulla i sedvanligt manér.
Har svårt att komma på något överdrivet konstruktivt att skriva nuförtiden eftersom min vardagsrutin är ganska o-unik nuförtiden.

När jag inte skruvar sönder pekfingret på jobbet så försöker jag navigera mig till potatissalladen på metro i täbban. Ni ska veta att det är en utmaning att lära sig hitta allt på en helt annorlunda strukturerad supermarket.

Nu ska jag skeda med mig själv. Natti

Dagens låt på Spotify: Billy Joel – Piano Man
_______________________________________________________________

Bästa låten


 

Ja, jag vet att jag gör reklam för donken men den här låten är så fruktansvärt bra, så jag måste lägga upp den någonstans, eller hur?


_______________________________________________________________

Fabulös dag



Heii

Idag har varit en mycket bra dag. That is all.

Nä jag skojade bara - jag har blivit nikotinfri igen! Kommer väl skita sig igen om någon halvtimme eftersom det har blivit officiellt, men det är såna smällar man får ta ibland.

Som sagt så har dagen idag varit en förträffligt bra dag med varierande arbetsuppgifter, härlig moral och mycket allsång. Precis som hantverkaryrket ska vara.

Dagens låt på Spotify: Gary Moore – Out In The Fields
_______________________________________________________________

RSS 2.0