Je 'm appelle föfan!



"Låt oss för enkelhetens skull säga att en person väger 100kg. 8cl av det, det motsvarar 0,8 procent, det vill säga åtta promille - och det kan inte jag köra på imorgon. Heh, näe död - det är man först vid.. 150 promille! Det vill säga två 75or"

Sådär, då var introduktionen avklarad. Sådär lagom intetsägande som bloggintroduktioner ska vara.

Av naturliga skäl tänker jag inte ta upp allt intressant som hänt mig sen sist jag skrev i det här inlägget, men jag hoppas att ni, kära läsare får en lagom dos av Arkstedtsk input ändå.

Den här veckan har varit en typisk veck-vecka. Det som skiljer den här veckan från andra veckor är att igår var det den 25e och därmed löning. Nåt som är extra kul när man fått påökt. Däremot mindre extra kul när majoriteten av mina bekanta bästisar bor i trÅkersberga där bar-utbudet den 25e november  består av alkisbaren eller medelåldersbaren för fulla swingers.

Därmed blev vi så illa tvungna att förlägga de obligatoriska festligheterna i andra lokaler, men med oh så mycket härligare sällskap. Min fredagkväll förflöt till en början med oavbrutet gnällande på idol-juryn, uppföljt av svårslagen uppfinningsrikedom i groggmixar under en (eller tre) omgång(ar) shotroulette. Några definitiva klassiker är Gin/rödvin, Soja/vodka, Gin/rom och den oförglömliga Rom/gin/mjölk-mixen.

Idag mår jag som jag förtjänar - det vill säga asbra. Hah, det trodde du inte!

Det får vara allt för idag..

Dagens låt på Spotify: Nickelback – When We Stand Together
_______________________________________________________________

RSS 2.0