Dags att byta år



Sådär nånting då.

Känns fantastiskt o-annorlunda än så länge. Osäker på om det beror på att jag inte hunnit vänja mig än, eller på om jag inte funkar som vanliga människor.. Eller om det helt enkelt har att göra med att jag inte än kört själv än.

Jag är lite nyfiken på hur folk som följt min blogg under året har tänkt kring mina målsättningar.. hur många trodde egentligen att jag skulle uppnå allt detta under ett kalenderår? Hur långt har du kommit med dina mål?

Jag känner mig nästan så fantastiskt bra att jag borde få dispens under 2011, men så lär det inte bli. Finns ju alltid en del som måste filas på.. självinsikten till exempel.. meheh

Dagens låt på Spotify: Rihanna – Love The Way You Lie (Part II)
_______________________________________________________________

Straffspring 3000



Ja herrejävlar. Sanslösa humörsvängningar såhär på tisdagen. Dagen började med nervositet på gränsen till konstanta smasmer, som sedan övergick till världsomvälvande kärlekskänslor efter att ha klarat teorin. Allt väl så långt.

Sen blev jag emellertid nervös igen inför uppkörningshelvetet, vilket slutade sådär... kort sagt gick det inte riktigt som planerat, så jag får göra ett nytt försök i början på nästa vecka.

Det hela slutade i att min hjärna kortslöts och jag blev hulken-lack på allt i min närhet. Istället för att bita av mobilen och krossa utemöblerna så beslöt jag mig dock ganska impulsivt för att sticka ut i snöstormen och springa skiten ur mig själv. Det funkade. Nu har jag ont, men jag har hela utemöbler och en semi-fungerande mobiltelefon.

Win?

Dagens låt på Spotify: Ulf Lundell – Lit De Parade
_______________________________________________________________

Challenge accepted!!



Ofrivillig betald sovmorgon. Jobbig start på måndagen.

Lyckligtvis har jag kompenserat genom att sitta och göra teoridelprov istället för att ligga i sängen och man kan säga att det har gått ganska bra! (obviously)

Imorgon smäller det satan, för då kommer jag - om allt går som det ska - klara mitt sista mål för 2010. Sen är det dags att byta år.

Dagens låt på Spotify: P!nk – Bad Influence
_______________________________________________________________

Winthaarz


Russian Dancing Men

 

Jag har precis varit ute på körlektion. Smånervigt såhär två dagar innan D-day. Känns lite som att ha friat och fått svaret "Jag ska tänka på det i några dagar".

 

Igår hade jag och Bradrian myskväll med FANTA-VIN-MIXDRINK3000 och det hade ju varit perfekt om det inte vore för att mina arbetsveckor gärna äter all energi.. Uppåt-tjack känns inte som en proportionerligt korrekt lösning.. Så vad gör man?

 

Dagens låt på Spotify: Guns N' Roses – November Rain
_______________________________________________________________

Juggehugge



Somliga skulle kalla det här för en olyckshändelse.
Jag kallar det slippa diska-metoden.

Två månader in i mitt nya boende har jag lyckats kvadda ett par dricksglas på ett och samma ställe, mer eller mindre omedvetet. Självklart händer detta enbart när jag har en tid att passa och givetvis får jag utav detta inte bara en obligatorisk svängom med dammsugaren, utan även oändligt läglig inspiration till ett blogginlägg. Fantabulöst.

Extra fantabulöst är det att routern fungerade precis  som den skulle när det här hände så jag slapp skriva ner allting i ett word-dokument när jag stressade in till stan för tacomiddag med tillhörande filosofilektion och hårblekning..

Nu ska jag sova.

Dagens låt på Spotify: Marina And The Diamonds – I Am Not A Robot
_______________________________________________________________

Epitet



Hei mina små pälsklingar.

Nu ska jag sluta säga att det var ett tag sen jag bloggade sist varenda gång, så kommer ni istället tycka att jag är fruktansvärt frekent i mitt frenetiska ff..bloggande.

Den här helgen var det överaskningsinflyttningsfest för Starkstedt som blev fantastiskt överraskad. Skitkul var det också - bilder kommer eventuellt upp här om folk slutar kommentera att jag är tjock. Dumbullar.

Om ganska exakt en vecka bör jag ha körkort.. Fetspännande :D

Sämsta inläggsavslutningen, men ni får hålla er till tåls. Puss

Dagens låt på Spotify: Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan
_______________________________________________________________

HEJ MARIT :D



Nobelpriset i duktighet.. Det borde jag få!

Köpte ett hålslag i fredags, sen röjde jag järnet bland bergas uteställen och sov trots galna odds förbannat bra på Daniels soffa och drömde fantastiska drömmar om utlandsresor och sura ryssar med gröna ryggsäckar.

Idag har varit sådär fantastiskt icke-konstruktiv som bara måndagar och helger kan vara, ja, bortsett från att jag fixat en massa viktiga saker då. Känner mig ganska nöjd över att min budget verkar hålla! :D

Dagens låt på Spotify: Johnny Cash – I Got Stripes
_______________________________________________________________

Göran Sötlund



100% höst fifen. Lägging tak in the ösregn while skitnöjd.

Idag har varit en bra dag so far. Lär väl frontalkrocka med en timmertruck eller nåt ikväll bara för att universum vill att det ska vara lite mera jämlikt. "Minska klyftorna" så att säga. Heheheheh - ärligt talat Mona och resten av er vänster-"politiker", SVERIGE ÄR INGEN JÄVLA APELSIN, SLUTA TJAFSA OM KLYFTOR I VARANNAN MENING. Tack.

I övrigt då - partiledardebatt i P1 - fetspännande. Det är lite som när småbarnsföräldrar säger att "vi bråkar inte, vi diskuterar", fast de egentligen bråkar. Politiker måste bara göra det mer subtilt, eftersom deras 'småbarn' har en medelålder på typ 35+

Dagens låt på Spotify: Dub Incorporation – My Freestyle

_______________________________________________________________

RSS 2.0