Colakultur



Tjabba läsers!

Nu har jag flyttat in i nya lägenheten och hamnar förhoppningsvis snart i det där lugna njut-läget som folk pratar om. Just nu känns det mest som att jag planerar någon annans liv hela tiden. Kanske är dumt.

Anyhow, idag har jag jobbat, fått en rejäl impregnerad sticka i fingret, byggt soffbord och hällt ut en massa cola från hela världen.

Ni som varit hos mig vet att jag har en ganska redig samling colaburkar som tidigare varit oöppnade från olika delar av världen - några av dessa gillade inte värme, vilket resulterar i burk-expandering och mysigt colakladd på väggen. Något som jag tänkte undvika i min nya lägenhet..

That is all.

Dagens låt på Spotify: P!nk – Just Like A Pill - Main
_______________________________________________________________

D-day approaches



Oh hai guise!

Nu jävlar smäller det snart - fan, på tisdag kommer jag officiellt inte bo i Åkersberga längre.. Börjar bli på tiden också, nu när jag inte har kunnat ha datorn inkopplad ordentligt på typ tre veckor och alla mina grejer står ute i garaget.

In other news; Idag var det airsoftspel och det var skitkul. Osis att inte Felix var med bara.

Dagens låt på Spotify: Electric Banana band – Jag ska bli en byråkrat
_______________________________________________________________

Dörrknackning & Rikedom


I love this girl..

Anyways, sorry för det korta blogg-avbrottet.
Flyttar om ganska exakt 10 dagar, så man kan säga att det har varit ganska fullt upp på sistone. Från och med imorgon så kommer mitt rum vara möblerat med typ.. en säng, en byrå och en skrivbordsstol. The possibilities are endless!

Idag har det ringt typ oavbrutet i såväl mobil som på dörren med folk som ska betala grejer, köpa grejer och en liten kines som ville sälja expressen.

Det här är sakerna som har hållt mig från tanken på det jobbiga idag - min lillebror blev rånad inatt - i London. När jag hörde hur han behandlats på sjukhuset så blev jag genast ganska nöjd med vår sjukvård här i Sverige.

Krya på dig bror <3

Dagens låt på Spotify: Fattaru – Första Femman
_______________________________________________________________

Skäll på månen



Shit, skäms på mig

Inte bloggat på tusen år och så är det hus i helvete, fast omvänt. Möbler säljs hit och dit, saker slängs, saker flyttas och jag hänger inte riktigt med. Min omgivning är med uppspelt över min kommande flytt än jag själv i nuläget och det är ju ganska komiskt..

Igårkväll blev det karate på akter, med tillhörande övernattning hos Felix. Härligt med vänner ibland. Idag har vi varit bakis och pumpat SCRUBS som fan.

Dagens låt på Spotify:
Ozzy Osbourne – Skäll På Månen
_______________________________________________________________

Stuff For Sale



Världens skönaste fåtölj - 200kr

Rummet typ tomt på grejer. Börjar märkas att det är flyttdags snart..

Dagens låt på Spotify: Robyn – Hang With Me
_______________________________________________________________

Nära ögat



Airsoftspel. Varit totalseg hela helgen - lyckades glömma skyddsbrillorna. Hence the ascoola hello kitty-plåstret på näsan, då jag fick en kula där. Bouncing of teh eye.

Nu har jag ont som fan i ländryggen, kollar på Chuck och funderar på varför inte han och Sarah bara ger upp sitt "it's not working out"-grejs..

Dagens låt på Spotify: John Farnham – You're The Voice
_______________________________________________________________

RSS 2.0